Scooter Merken? Let Op

Scooter Kopen Of Leasen? Waar Precies

Fast & Furious Scooters is de grootste online winkel voor scooters van de Benelux. Lage prijzen, service aan huis en een betrouwbare levering zorgen ervoor dat wij toddler nu toe al zo, n 75.000 klanten hebben voorzien van een nieuwe scooter en/of accessoire. Vindt u online orinteren heerlijk maar vindt u het prettig om even deal with to face de laatste vragen te stellen Wij nodigen u van harte uit om in onze showroom de scooters te bekijken.

Scooter op afbetaling Scooter kopen op afbetaling Bij Fast en Furious kan dat gewoon. Wij hebben een interessante leaseconstructie zodat je het hele bedrag niet in een keer hoeft neer te leggen. Zo kun je toch een nieuwe scooter kopen zonder dat je over het hele bedrag hoeft te beschikken.

Scooter Kopen Vespa? Geen ScamScooter Kopen Op Afbetaling? Dit Moet Je Weten

image

Een langere looptijd betekent een lager maandbedrag. Bij ons kun je kiezen voor een leasetermijn (afbetalingsperiode) van 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. De afbetalingsregeling is zo flexibel dat je ook een deel kunt leasen en een deel direct kunt betalen. Ook mag je altijd tussentijds additional aflossen zonder dat scooter kopen tips daar extra kosten bijkomen.

image

Fast Furious scooters

Christiaan Huijgensweg 10, 2408 AJ Alphen aan den Rijn
$10900 3278387
Scooter Kopen Nieuw? Klik Hier

Zo kun je de tweewieler direct volledig betalen, in 3x, of in termijnen (leasen). Kies je voor 'in 3x' dan betaal je through de shop het eerste deel, binnen 30 dagen het tweede deel, en binnen 60 dagen het derde deel. De rekening ontvang je dus achteraf. Zo heb je rustig de tijd om het totaalbedrag dus binnen 2 maanden te betalen.

Waarop Controleren bij Scooter Kopen Of LeasenScooter Kopen? Kijk Hier Naar

LET OP: in 3x is alleen mogelijk toddler een bedrag van 4000,- euro. Tweedehands scooter aanschaffen of toch nieuw Wanneer je veel waarde hecht aan de betrouwbaarheid van een scooter, dan raden we je zeker een nieuwe scooter aan. Bij een tweedehands scooter is vaak de technische staat onbekend en kunnen de kosten tevens flink oplopen.

Scooter Kopen Op Afbetaling? Dit Moet Je WetenScooter Kopen Tips? Goed Opletten

Scooter Kopen Of Leasen? Bij Wie?

Bovendien krijg je, wanneer je een nieuwe scooter koopt, ook garantie. Normaal is dit 2 jaar, maar sommige merken geven zelfs 3 jaar garantie! Wanneer je een nieuwe scooter kopen een te grote uitgave vindt, dan kun je ook gebruik maken van onze lease zodat je hem kunt kopen op afbetaling.

Ook kun je kiezen om vooruit te betalen via de bank of een betaalregeling te treffen waarbij je in termijnen betaalt. In onze scootershop noemen wij dat leasen. Zo kun je toch de scooter kopen die je mooi vindt, zonder dat je over veel geld hoeft te beschikken. In onze winkel kun je contant afrekenen en pinnen.

Welke scooter kun je het beste aankopen?

De wagen verkopen en overgaan op een vervoersmiddel met twee wielen klinkt geheel niet zo beroerd. We hebben het hier niet over de fiets, maar over de scooter. Het zal dan ook een perfecte aanwinst zijn wanneer je een scooter koopt. Nou is het enkel wel zo dat je het een en ander moet begrijpen alvorens je een scooter koopt, heden verschaffen we jou de voornaamste aanwijzingen voor het aanschaffen van je aller eerste scooter. Zo weet je exact waar je op moet letten bij je eerste scooter kopen.

Uitzoeken van je fonkelnieuwe scooter

Uitzoeken welke scooter je wilt kopen hangt vanzelfsprekend af van je rijbewijs daarentegen eveneens of je een bepaalde voorkeur hebt. Heb je hem slechts nodig om naar je baan en naar huis te rijden dan heb je voldoende aan een geringe scooter. Is je scooter het enige vervoersmiddel en doe je daarom alles op de scooter, dan kan je er eenvoudiger eentje uitzoeken met een 125cc motor.

Voor welk label ga je?

Een relevant punt is om goed naar het label van de scooter te kijken. Er zijn twee merken die hoog in het lijstje staan, en waar de meeste lieden dan ook voor kiezen. Wij hebben de voornaamste en de bekendste modellen even voor je op een rijtje gezet.

Het bekendste label; de Vespa

Italiaanse ondernemer en de gouden standaard van de scooter productie. De meeste mensen die nadenken betreffende een scooter, denken aan een Vespa. Het is de typische scooter, merendeels bekend om zijn strakke stalen frames. Huidige populaire modellen zijn onder andere de volgende:

De Vespa LX I met een 50cc motor

Vespa LX 4v 50cc

vespa lx150 150cc motor

Vespa GTV 300 300cc

Italiaans model http://query.nytimes.com/search/sitesearch/?action=click&contentCollection&region=TopBar&WT.nav=searchWidget&module=SearchSubmit&pgtype=Homepage#/Vespa Piaggio uit de jaren 50

Amerikaanse fabrikant van scooters geïnspireerd op Italiaanse modellen uit de jaren 50. Wel het uiterlijk van een retro scooter, maar dan wel met alle gemakken van nu! Genuine is gevestigd in Chicago. De modellen van Genuine die op dit ogenblik super bekend zijn, zijn onder andere:

  • Buddy 50 50cc
  • De Buddy 125 met een 125cc motor
  • buddy stella met 147cc motor

Wanneer je kiest voor een van bovenstaande modellen weet je zeker dat je goed zit. Dit maakt het een stuk beter om de scooter te kopen die aansluit bij wat je al die tijd al in gedachten had. Het is absoluut geen straf ingeval je mag karren op een scooter. Door meerdere straten en stegen heen karren met de wind richting je gezicht voelt heerlijk aan.