Scooter Kopen Tips? Goedkoop bij wie?

De voornaamste scooters om te kopen - je aller eerste scooter kopen

Er zijn een aantal http://www.thefreedictionary.com/Vespa Piaggio redenen om de auto te dumpen en om over te gaan op twee wielen. Een scooter is behoorlijk geschikt om mee te rijden en sneller dan de fiets. Investeren betreffende een scooter is dan ook vast een correct idee. Ongetwijfeld is het handig dat je weet waar je aan toe bent, daarom geven we je in dit artikel een hoeveelheid aanwijzingen. Op die manier kom je echter niet voor verrassingen te staan!

image

Uitzoeken van de fonkelnieuwe scooter

Je persoonlijke voorkeuren en het type rijbewijs dat je hebt helpt jou bij de keuze in wat voor scooter je gaat aankopen. Wanneer je op zoek bent naar een alternatief voor het woon-werkverkeer zal een geringe 50cc scooter waarschijnlijk aan jouw behoeften voldoen. Is je scooter je enige vervoersmiddel en doe je scooter kopen online bij Fast & Furious Scooters dus alles op de scooter, dan kun je er beter eentje uitkiezen met een 125cc motor.

De verschillende bekende merken

Het label van de scooter is fundamenteel om te weten. In Het hele land hebben we in feite maar 2 omvangrijke merken waar de lieden vaak voor kiezen. De bekendste modellen vind je hier beneden.

Piaggio (Vespa)

Dit is heus wel het bekendste scootermerk op het ogenblik. Indien iemand zich bezig houdt met de koop van een scooter, komt de Vespa het vaakste voor. Het is een interessante scooter met een strak uiterlijk. Onderstaand de meest beroemde modellen:

  • Vespa LX I 50cc
  • vespa lx 4v 50cc motor
  • Vespa LX150 150cc
  • Vespa GTV 300 300cc

image

Genuine scooters

Hou jij van vintage? Dit soort scooters hebben stuk voor stuk een 50's stijl! Vintage gecombineerd met moderne techniek, ideaal toch? Genuine is gevestigd in Chicago. De modellen van Genuine die op dit moment super bekend zijn, zijn onder andere:

  • buddy50 50cc motor
  • buddy125 125cc motor
  • Buddy Stella, klassieke scooter met 147cc

Wanneer je kiest voor een van bovenstaande modellen weet je zeker dat je juist zit. Wanneer jij al een soort scooter in gedachte had, is dit soms makkelijker. Scooters zijn beslist gaaf om op te rijden. Er is een speciaal gevoel wat je krijgt bij het karren door de drukke straatjes met de wind die via je gezicht raast.